Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Vikar til Produktion

Vikar til Produktion

Med en stram produktionsplan er det vigtigt, hurtigt at få løst dine ressourceproblemer i produktionen. Samtidig skal den eller de vikarer, du får ind, helst være vant til at arbejde i et produktionsmiljø, være hurtige til at lære jeres arbejdsgange og sikkerhedsregler og i det hele taget bare passe godt ind i teamet.

Kontakt Master Vikar ApS i dag og få den perfekte vikar til jeres produktion som kan starte allerede i morgen. Når der er travlhed i produktionen, og ordrebogen er fuld, kan selv en enkelt manglende ressource skabe risiko for forsinkelser og flaskehalse i produktionen. Derfor er det vigtigt hurtigt at kunne finde en vikar til produktionen ved sygdom.
Eller når der er brug for at få skaleret produktionen op i en kortere eller længere periode på grund af øget ordretilgang. Det kræver en god samarbejdspartner, som dels kan levere den type vikarer du har brug for i din produktion, og dels er god til at finde ud af, hvad det helt præcist er for nogle folk I har brug for.
Både når det gælder kvalifikationer, kultur og kemi. Det er præcist hvad du får, når du vælger Master Vikar ApS.

Kontakt os

    En fast samarbejdspartner, der kan sikre din produktion

    Hos Master Vikar ApS ved vi, hvor vigtigt det er, at de sønderjyske produktionsvirksomheder får løst deres ressourceudfordringer i hverdagen. Derfor er vi hurtige til at reagere på din forespørgsel.
Ved akut behov kan vi tit finde en ressource, der kan starte allerede i morgen. Vi har en stor database over stabil arbejdskraft, som har erfaring med alle trin i produktionen lige fra forberedelse og klargøring over den fysiske produktion og til lager- og logistikarbejde.
    Det er folk som har gennemgået vores grundige screening- og profileringsproces. Derfor har vi let ved at finde præcis de vikarer, som passer bedst til netop jeres produktion og jeres firma. Samtidig har vi et stærkt netværk både indenfor og udenfor landets grænser. Det betyder at vi tit kan finde selv et større antal vikarer til produktionen, hvis der er brug for flere hænder i produktionen i en længere periode. F.eks. i jeres sæson eller ved en ekstra stor ordretilgang.

    Kontakt os i dag, og få en vikar til produktionen i morgen

    Så lige så snart du står med en ressourcemæssig udfordring i din produktion, er det bare at give os et kald eller sende en mail. Så tager vi fat på sagen, så du hurtigt kan få produktionen op i gear igen.