Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Rengøring & skadeservice

 

Rengøring & skadeservice

Står du med ansvaret for rengøring og skadeservice hos dine kunder, internt i dit firma eller i en kommune, er det vigtigt, hurtigt at få en dygtig og erfaren vikar på banen, når der opstår sygdom eller ekstra travlhed.

Kontakt Master Vikar ApS i dag og få den rigtige vikar, der kan starte allerede i morgen. Rengøring spiller en vigtig rolle for både sundheden, indeklimaet og arbejdsmiljøet. Derfor er det vigtigt, at der altid bliver gjort ordentlig rent til aftalt tid. På samme måde er det vigtigt at skader bliver udbedret hurtigt, så de ikke bliver værre.
 
Opstår der sygdom eller situationer som øger kravene til rengøring eller skadeservice, er det derfor ekstra kritisk at få løst eventuelle ressourceproblemer hurtigt. Ellers øges smitterisikoen, indeklimaet bliver dårligere og lokalerne fremstår pludselig ikke så pæne og hygiejniske, som folk er vant til. Eller skaderne bliver værre og dyrere at få repareret.
 

Problemet er bare at folk som ikke kender til branchen, kan have berøringsangst med visse typer af opgaver. Samtidig kan det være svært at finde tid til at hyre nye ressourcer ind akut, når du i forvejen har en travl hverdag. Derfor er det rart at have en fast samarbejdspartner som kender dine behov, og ved præcis hvilken type vikarer til rengøring eller skadeservice, du har brug for.

 

Kontakt os

   

  Den trygge måde at få vikarer til rengøring og skadeservice

  Det er her Master Vikar ApS kommer ind i billedet. Vi er et sønderjysk vikarbureau med en stor database over dygtige vikarer over hele Syd- og Sønderjylland, som har erfaring med rengøring og vikarservice.

  Derudover kan vi trække på både inden- og udenlandske kontakter, så vi kan dække selv et større behov for vikarer i en længere periode. Alle vores vikarer har gennemgået vores avancerede screenings- og profileringsproces.
Den giver os ikke alene indblik i deres kompetencer, men også et klart billede af deres kemi og hvilken kultur de trives bedst i. Derfor er der meget større chance for, at vi kan finde den rigtige ressource til dit team. Både når det kommer til personligheden og erfaringen.
   

  Så uanset om du har brug for en vikar til kontor- og virksomhedsrengøring, rengøring på hoteller eller i skoler, institutioner eller hos pensionister, kan vi finde den rigtige person til opgaven. Det samme gælder alle former for skadeservice.

   

  Kontakt os i dag – så starter vikaren i morgen

  Har du enten en midlertidig eller længerevarende ressourcemæssig udfordring inden for rengøring eller skadeservice, er det bare at sende en mail eller give os et ring. Så finder vi den perfekte ressource til opgaven, som kan starte allerede i morgen.