Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Metalindustrien

 

Metalindustrien

Der er rigtig travlt i metalindustrien. Men når travlheden er størst, bliver produktionsplaner og leveringsdatoer ekstra sårbare over for pludselige sygemeldinger. Samtidig kan problemer med at finde de rigtige folk, som både har kompetencerne og passer ind i kulturen, let blive en alvorlig udfordring.

Kontakt Master Vikar ApS i dag, og find den rigtige vikar til metalindustrien, der allerede kan starte i morgen.
n enkelt langtidssygemelding eller problemer med at finde en medarbejder med de rette kvalifikationer, kan hurtigt skabe kapacitetsproblemer og udfordringer med at kunne levere ordrerne til tiden. Derfor skal du helst have fundet en kvalificeret medarbejder i en fart.
 

Det kan være svært, fordi kravene til at arbejde i metalindustrien er blevet så høje. For oftest skal medarbejderen enten have de rigtige svejse-certifikater, eller være bekendt med at arbejde med en bestemt type CNC-anlæg.

Kontakt os

   

  Det er ikke nok, at kvalifikationerne er i orden

  Men kvalifikationerne gør det ikke alene. Både kemien og kulturen skal matche sammen. For i hverdagen er det vigtigt, at medarbejderne svinger sammen.

  et gør samarbejdet nemmere og tonen venligere. Problemet er bare, at du sikkert allerede har rigeligt at se til. Det gør det svært også lige at finde tid til at skulle ringe rundt for at finde en medarbejder i en fart. Samt gennemføre jobsamtaler for at sikre, at du får ansat den rigtige. Heldigvis er der en nemmere løsning.

  Lad Master Vikar finde din vikar til metalindustrien

  Hos Master Vikar ved vi, hvor vigtigt det er at få ressourcerne til at matche leverancerne i ordrebogen. Derfor har vi specialiseret i at træde til, når du har akut behov for en vikar som svejser, CNC-operatør eller smed. Vi er fast forankret og godt connected i det syd- og sønderjyske erhvervsliv, og har en stor database over god og stabil arbejdskraft inden for stort set alle fagområder – også når det kommer til vikarer inden for metalindustrien.


  Alle medarbejdere har gennemgået en nøje screenings- og profileringstest, så vi både kender deres kompetencer og ved hvilken kultur på arbejdspladsen, de har kemi til. Er der behov for mange ressourcer kan vi trække på vores store inden- og udenlandske netværk. Så vi hurtigt skaffe dig kompetente folk, hvis I pludselig står med en kæmpeordre, der skal hurtigt gennem produktionen.

   

  Kontakt os i dag – så starter din nye vikar i morgen

  Så møder du ind til en pludselig sygemelding, eller har du længe været på jagt efter den helt rigtige ressource til en af jeres maskiner? Så grib ud efter telefonen og ring til os. Eller send en mail. Så kan din nye svejser, CNC-operatør eller smed starte i morgen.