Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Master Rekruttering

 

Master Rekruttering

I 75 % af de ansættelser der fejler, passer den nye medarbejder ikke til kulturen i virksomheden. Derfor er det vigtigt, at du kommer hele vejen rundt om kandidaterne til den ledige stilling, du skal have besat.

Kontakt Master Vikar ApS i dag, og få kvalificeret hjælp til hele ansættelsesprocessen, og en meget større sikkerhed for, at du får ansat den rigtige ressource i første hug. En nyansættelse er en langt større investering, end du måske lige tænker over. Særligt hvis du får ansat den forkerte medarbejder, men først finder ud af det, efter prøveperioden er slut.

 

Derfor kan det tit betale sig at få kvalificeret hjælp til at rekruttere den helt rigtige ressource til en ledig stilling. Ved at bruge et firma, som har stor erfaring med rekruttering, og de rigtige værktøjer til at vurdere den enkelte kandidat, er der meget større sandsynlighed for, at du finder den rigtige kandidat i første forsøg.

Kontakt os

   

  De fleste fejlansættelser skyldes dårlig kemi

  Undersøgelser viser, at årsagen til at en nyansættelse fejler i 3 ud af 4 tilfælde skyldes, at medarbejderens kemi ikke passer ind i den eksisterende virksomhedskultur. Det gør det svært for den nye medarbejder at lande rigtigt i sin nye stilling. Og svært for de andre medarbejdere at acceptere vedkommende. Derfor opstår der aldrig et ordentligt samarbejde eller den gensidige tillid, som er nødvendig, for at hverdagen kan køre gnidningsløst i en virksomhed. Derfor ender det tit med, at du må ud at finde en ny medarbejder igen.

   

  Rekruttering, som kommer hele vejen rundt om kandidaterne

  Derfor anvender Master Vikar ApS Gerudas profilværktøjer til at komme hele vejen rundt om både de enkelte kandidater, og til at finde ind til de målepunkter i virksomhedens kultur, som det er vigtigt at kandidaterne matcher. Samtidig danner vi os et grundigt billede af den pågældendes erfaring, kompetencer og holdning til sit arbejde.

  Tilsammen giver det et fuldstændigt billede af den enkelte kandidat – både når det kommer til kompetencer, kultur og kemi. Det gør det muligt at træffe et langt mere velovervejet og sikkert valg, når du skal rekruttere nye medarbejdere til virksomheden.

   

  Skræddersyet rekrutteringsproces til netop din virksomhed

  Før vi går i gang med rekrutteringsprocessen, aftaler vi helt præcist, hvilket arbejde vi skal stå for, og hvad I selv gerne vil stå for eller være med til. Samtidig afstemmer vi forventningerne – både til hinanden og til den nye medarbejder, som vi skal finde til jer. Sammen definerer vi også, hvornår den nye kandidat er en succes i den stilling, I skal have besat. Det er vigtig viden, når vi skal finde den helt rigtige medarbejder.

  Vi kan stå for hele processen lige fra jobannoncer på de forskellige jobsites og relevante SoMe-grupper over vurdering og screening af de enkelte ansøgere, og til de afsluttende samtaler. Vi kan også sagtens stå for udvalgte dele af processen, f.eks. screening og jobsamtaler. Eller vi kan hjælpe jer med at få strømlinet og sikret jeres egen rekrutterings- og onboardingproces. Samt hjælpe med sparring undervejs, hver gang I ansætter nye medarbejdere.

  Endvidere kan vi også tit bidrage med kvalificerede kandidater fra vores store database over dygtige medarbejdere, som vi har haft ude i vikaropgaver hos syd- og sønderjyske virksomheder. Så ofte kan vi afkorte hele rekrutteringsprocessen, fordi vi allerede har den rigtige kandidat til den ledige stilling i din virksomhed.

  Kontakt os i dag, og kom sikkert gennem rekrutteringen Har du brug for hjælp af den ene eller den anden slags til at sikre, at du får rekrutteret den rigtige medarbejder? Så giv os et ring, eller send en mail allerede i dag. Så kontakter vi dig, og får lagt en plan for hvordan du får rekrutteret den helt rigtige medarbejder, som kan være med til at sikre dit firmas fortsatte vækst.