Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Master Care

 

Master Care

Med stadig flere plejekrævende ældre og pres på sundhedstilbuddene, er det vigtigt at få hurtigt fat i kompetente SOSU- og sygeplejeske-vikarer ved akut ferie eller underbemanding.

Kontakt Master Vikar ApS i dag, og find en dygtig og velkvalificeret vikar, som kan starte allerede i dag. Plejesektoren er under konstant pres. Både fordi der kommer flere og flere plejekrævende ældre, samtidig med at sygehusene er ressourcemæssigt udfordret af både behandlingsgaranti og samfundskritiske sygdomme.
Derfor er det vigtigt at få løst de personalemæssige udfordringer lige så hurtigt, som de opstår. Ellers risikerer du, at ældre medborgere ikke modtager den fornødne hjælp. Eller at ventelisterne og belastningen på medarbejderne på de enkelte afdelinger på sygehuset vokser.
 

Tilsvarende er det kritisk, hvis en borger pludselig mangler sin handicaphjælper på grund af sygdom. Problemet er bare, at du tit har rigeligt med andre personalemæssige opgaver, du skal have klaret. Derfor kan det være svært at få tid til at finde en kvalificeret afløser, der hurtigt kan træde til. Det er her, vores Master Care-ordning kan komme dig til undsætning.

 

Kontakt os

   

  Få et fast samarbejde med en partner, som hurtigt har vikaren klar

  Hos Master Vikar ApS kender vi alt til de udfordringer, som plejesektoren står med. Derfor har vi samlet en stor database med dygtige SOSU-assistenter og SOSU-hjælpere, sygeplejersker, handicaphjælpere og andre personer med erfaring i personlig pleje og rengøring i private hjem.
   
  Alle i vores database er blevet screenet med et Geruda profilværktøj. Det giver os indblik i både den pågældendes kompetencer, kemi og kultur. Derfor er du sikker på, at du får en SOSU- eller sygeplejeske-vikar, som både har den rigtige erfaring og den rigtige kemi til netop dit team eller din afdeling.
   

  Vi kan også hjælpe med handicaphjælpere, hjemmehjælpere til rengøring hos ældre medborgere, og ledsagere på ture med videre. Eller hvis du gerne vil aflaste en central medarbejder i din virksomhed, som har et familiemedlem, der har fået akut brug for pleje.

   

  Kontakt os i dag, og få hurtig fat i en vikar til plejesektoren

  Uanset hvilket behov du har for vikarer inden for plejesektoren, er det bare at kontakte os med det samme pr. mail eller telefon. Så kan vi finde den rigtige ressource til opgaven. Oftest kan de starte samme dag. Derved kan du få løst et akut behov her og nu, så alle kan få den pleje og behandling, som de har brug for.