Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kontor og administration

 

Få en vikar til kontor og administration

Hos Master Vikar ApS har vi specialiseret os i at finde velkvalificerede medarbejder til de syd- og sønderjyske virksomheder inden for stort set alle fagområder – også kontor og administration. Samtidig ved vi, at det ikke alene handler om at finde en person med de rigtige kompetencer og den nødvendige erfaring – og kunne gøre det hurtigt. Det handler i lige så høj grad om at finde en vikar til kontor og administration, som har den rigtige kemi til at indgå i den kultur, der er i netop din virksomheds kontorlandskab.

 
Derfor foretager vi en nøje screening med Garudas profileringsværktøjer. De giver os et grundigt billede af både vikarens kompetencer, hvem de er som person, og hvilken slags organisation og virksomhedskultur de passer bedst til. Det giver dig større sikkerhed for, at du ikke bare får en vikar, der kan holde hjulene i gang.
 

Nej, du får en dedikeret ressource, som har de fornødne kompetencer og erfaringer, og er frisk på, og magter at sætte sig ind i netop de arbejdsgange og rutiner, I bruger på jeres kontor eller administration.

Kontakt os

     

    Kontakt og i dag – så har du din nye vikar i morgen

    Vores store database over dygtige vikarer til kontor og administration, gør det oftest muligt for os at skaffe dig en dygtig vikar, der kan starte allerede i morgen. Har du brug for flere medarbejdere, kan vi også trække på vores både inden- og udenlandske netværk. Det gør det muligt, også at finde en vikar, der kan erstatte eventuelle udenlandske medarbejdere på kontoret. Så kontakt os i dag pr. enten mail eller telefon. Så finder vi den rigtige vikar til netop din virksomhed. Så kan hverdagen komme op i gear igen.