Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Fødevareindustri

 

Fødevareindustri

Ressourceproblemer i fødevareproduktionen giver nemt problemer med at nå leverancerne til tiden. Men det er ikke bare lige at hive en hvilken som helst vikar ind. For oftest skal vikaren have både hygiejnebevis og praktisk erfaring i omgang med fødevarer. Det stiller ekstra krav til vikarer til fødevareindustrien.

Kontakt Master Vikar ApS i dag, og få en velkvalificeret og erfaren vikar til jeres fødevareproduktion i Sønderjylland. Fødevareproduktionen skal helst køre problemfrit og uden flaskehalse. For når du har med madvarer at gøre, er det vigtigt at hygiejne, temperatur og rengøring er i top.
Derfor bliver produktionen hurtigt udfordret, så snart der opstår sygdom, eller i perioder med ekstra stor tilgang af ordrer.

Kontakt os

   

  Der stilles større krav til vikarer til fødevareindustrien

  Men i stort set alle former for fødevareproduktion, kan du ikke bare hive den første og bedste ufaglærte vikar ind. For som minimum skal vikaren have et hygiejnebevis.
Det dokumenterer, at vedkommende kan håndtere fødevarer korrekt. Samtidig er det også vigtigt, at vikarer til fødevareindustrien er vant til at arbejde i et produktionsmiljø. For selv om tempoet er højt, er det vigtigt, at der aldrig bliver slækket på hygiejnen eller håndteringen af fødevarerne. Det kræver en samarbejdspartner, som du er tryg ved, kan levere netop den type vikarer, der skal bruges til jeres fødevareproduktion.

  En fast partner, som kan sikre din fødevareproduktion

  Hos Master Vikar ApS ved vi alt om, hvilke krav en vikar til fødevareproduktion skal leve op til. For tit handler det ikke bare om de rigtige beviser og certifikater. Det handler lige så meget om akkuratesse, årvågenhed og evnen til at håndtere fødevarer varsomt, selv om det skal gå stærkt. Samtidig skal vikaren også passe ind i omgangstonen og sammensætning af det team, du allerede har ansat i fødevareproduktionen.
Derfor screener vi alle vores kandidater på både kompetencer, kultur og kemi. Så er du altid sikker på af den vikar, du får, passer ind hos jer. Vi har en stor database over velkvalificeret og stabil arbejdskraft, som har erfaring med alle trin i fødevareproduktionen. Det gælder lige fra klargøring og forberedelse over selve den fysiske produktion, og til håndteringen af de færdige produkter på jeres lager eller kølerum.
Derudover har vi et kæmpe netværk af både danske og udenlandske samarbejdspartnere. Det gør det muligt for os hurtigt at finde selv et større antal vikarer til fødevareproduktionen. Perfekt til både jeres højsæson, eller når der skal en ekstra stor ordre igennem jeres produktion.

  Kontakt os i dag, og få en ny vikar i jeres fødevareproduktion i morgen

  Så uanset om du skal bruge en enkelt vikar for en kortere periode, eller har brug for en eller flere vikarer for en længere periode, kan vi løse dine ressourceudfordringer i fødevareproduktionen. Så kontakt os i dag pr. mail eller telefon. Så kan du hurtigt få produktionen op på fuld fart.