Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Entreprise

 

Entreprise

Ressourceproblemer i fødevareproduktionen giver nemt problemer med at nå leverancerne til tiden. Men det er ikke bare lige at hive en hvilken som helst vikar ind. For oftest skal vikaren have både hygiejnebevis og praktisk erfaring i omgang med fødevarer. Det stiller ekstra krav til vikarer til fødevareindustrien.

Tit er den største udfordring ved større entrepriser og byggeprojekter, at kunne skaffe bemandingen hurtigt nok. Særligt i en tid hvor der er fuld fart på inden for byggeriet i Syd- og Sønderjylland. Samtidig har du oftest en skarp deadline for, hvornår entreprisen skal leveres til kunden.
 

Det kan gøre det til en ekstra nervepirrende opgave at finde folk hurtigt nok. Særligt hvis du også har masser af andre opgaver, du skal have løst i forbindelse med opstarten på entreprisen.
Ville det ikke være rart, hvis du kunne finde en fast samarbejdspartner, som kunne tage over på dine personalemæssige udfordringer og løse dem i en fart?

Kontakt os

     

    Et sønderjysk vikarbureau med forbindelserne i orden

    Hos Master Vikar ApS ved vi, hvor vigtigt det er at finde kvalificeret arbejdskraft, når først et større entreprise- eller byggeprojekt går i gang. Derfor har vi samlet en stor database over dygtige ressourcer inden for bygge, anlæg og diverse håndværksfag, som kan møde op allerede i morgen.
Det er folk, som har været gennem vores grundige screenings- og profileringsproces. Den giver os ikke alene et detaljeret overblik over deres kvalifikationer, men også hvilken kemi de har, og hvilken kultur på arbejdspladsen de vil passe ind i. Samtidig kan vi trække på vores inden- og udenlandske kontakter, så du hurtigt kan få kvalificeret arbejdskraft fra både Danmark, Polen, Ukraine, Rumænien og de baltiske lande til længerevarende entrepriser. Det er dygtige folk, som har de fornødne kvalifikationer, certificeringer og den rigtige erfaring. Vi kan sørge for arbejdstilladelse, indrejse og andre praktikaliteter, så folkene hurtigt kan komme frem, og gå i gang med projektet.

    Kontakt os i dag, og få de første folk på pladsen i morgen

    Så uanset omfanget af din entreprise- eller byggeopgave, kan vi skaffe de nødvendige ressourcer til projektet. Det er bare at give os et ring eller sende os en mail. Vi tager kontakt med det samme, så de første folk allerede kan være i gang i morgen – og resten følger hurtig efter. Så kan du komme i mål med byggeprojektet til aftalt tid, og give bygherren det byggeri, han har drømt om.