Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Elektronik / Montage

 

Elektronik / Montage

Står du med en personalemæssig udfordring inden for montage eller elektronikproduktion, er det vigtigt hurtigt at få fundet en dygtig og stabil ressource. For montage- og loddearbejdet kræver præcision og akkuratesse, selv om tempoet er højt.
Kontakt Master Vikar ApS i dag, og få en vikar til montage og elektronikproduktion, der kan begynde allerede i morgen.

Det skal helst gå stærkt i montage og elektronikproduktionen. For skal ordrerne leveres til tiden, er det vigtigt, at der er folk på alle poster, som kan deres job til perfektion. For inden for montage og elektronik kan selv småfejl have store konsekvenser. Derfor er det tit en udfordring at finde de rigtige folk.
 

Særligt hvis behovet opstår akut. F.eks. ved pludselig sygdom, eller når der er brug for flere hænder til at få landet en stor ordre til tiden. Den slags kommer altid, når du mindst venter det. Så har du allerede hele din dag besat med andre opgaver, bliver det ekstra udfordrende at finde den helt rigtige medarbejder til lige præcis den eller de positioner i produktionen, hvor der mangler en eller flere medarbejdere. Så er det godt at have en god samarbejdspartner i baghånden.

 

Kontakt os

   

  En fast samarbejdspartner, som altid her en vikar klar

  Hos Master Vikar ApS ved vi, hvor vigtigt det er hurtigt at kunne finde den rigtige medarbejder, når ordrebøgerne er fulde, og produktionen kører i højeste gear. Vi har en stor database med erfaren, stabil og præcis arbejdskraft. Er der brug for mange, kan vi også trække på vores store inden- og udenlandske netværk.

  Alle vores vikarer er blevet grundigt screenet, så vi har et klart billede af deres profil. Både når det kommer til uddannelse, eventuelle certifikater og hvilken konkret erfaring de har med montage- og elektronikopgaver. F.eks. om de kan arbejde med SMD montage. Samtidig ved vi, hvilke af vores kandidater der passer perfekt ind i kulturen på jeres arbejdsplads. For det er ikke nok, at kompetencerne er i orden. Kemien er en lige så vigtig parameter, når du skal finde den rigtig ressource, der passer ind i dit team.

  Kontakt os i dag, og få en vikar til montage og elektronik i morgen

  Så mangler du en eller flere vikarer til montage og elektronikproduktion, kan vi oftest have den rigtige ressource klar til at starte hos dig allerede i morgen. Det er bare at give os et ring eller sende os en mail. Så er vi hurtigt på sagen. Det gør det nemt, at få montage og elektronikproduktionen op at køre for fuld kraft igen.