Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Belægning og grønne områder

 

Belægning og grønne områder

Med gang i byggeriet er der også gang i både anlæg og belægning. Derfor er det vigtigt, at du hurtigt kan skalere din virksomhed, så du kan følge med efterspørgslen. Samt hurtigt kan få fat i en ressource som erstatning for en sygemeldt medarbejder. Kontakt Master Vikar ApS i dag, og få en dygtige gartner- eller brolægger-vikar, der kan starte allerede i morgen.

Det er aldrig rart, når akut mangel på medarbejdere gør det nødvendigt at udsætte eller forlænge opgaver hos kunderne. Særligt inden for anlæg og belægning, som oftest er det, der bliver lavet til sidst, når et større byggeri skal være færdigt. Det lægger et ekstra pres på, fordi det er din anlægs- eller belægningsvirksomhed, der tit skal indhente de eventuelle forsinkelser, der er opstået undervejs.

 
Derfor er det ekstra vigtigt, at du hurtigt kan finde en velkvalificeret medarbejder, hvis du pludselig står med en langtidssygemelding eller en medarbejder, som har sagt uventet op. Problemet er bare, at det kan være svært at få tid til i en allerede travl hverdag. Særligt når det skal gå stærkt med at få fundet en afløser. Det er her, Master Vikar ApS kan gøre en forskel.

 

Kontakt os

   

  En fast samarbejdspartner, som altid har en dygtig vikar klar

  Hos Master Vikar ApS kender vi alt til udfordringerne med at finde dygtige medarbejdere, så du kan nå dine opgaver til tiden. Derfor har vi samlet en stor database over erfarne, pålidelige og mødestabile anlægsgartnere, brolæggere og andre former for vikarer inden for anlæg og belægning.

   
  Alle vores vikarer er blevet screenet ved hjælp af Garudas profileringsværktøjer. Derfor ved vi både alt om, hvilke uddannelser, kompetencer og erhvervserfaringer den enkelte vikar har, samt hvilken kultur på arbejdspladsen den pågældende vil passe godt ind i. På den måde er du sikker på, at du ikke alene får en grøn eller grå anlægsgartner, som kan sine ting. Han eller hun kommer også til at passe perfekt ind i det team, du allerede har gående på pladsen. Det sikrer det gode samarbejde og den gode tone i hverdagen, som får arbejdet til at gå både lettere og hurtigere.

   

  Lad Master Vikar ApS finde din næste vikar til belægning og anlæg

  Har du akut brug for en dygtig gartner- eller brolægger-vikar, men mangler tiden til at finde den helt rigtige? Bare tag telefonen og ring, eller send os en mail med det samme. Så finder vi hurtigt den helt rigtige vikar til netop dit anlægs- eller belægningsarbejde, der oftest kan starte allerede i morgen. Det gør det muligt at blive færdig til tiden, og sikrer kunderne et anlægsarbejde, de stolt kan vise frem til deres kunder og andre besøgende.